Poligrafsko testiranje

Laži, prevare, lažne optužbe su problemi sa kojima se, nažalost, svakodnevno suočavamo. Detektivska agencija Seguridad Vam pomaže da saznate istinu i vraća Vam osećaj komfora i bezbednosti koji nam je svima potreban.

Iskustvo u našoj Detektivskoj agenciji je pokazalo da su najčešći zahtevi za primenom poligrafskog testiranja bili vezani za slučajeve provere kandidata pri zapošljavanju na odgovornim i osetljivim mestima, kada se radi o sumnjama da je neka osoba upletena u interne krađe ili prevare, ako postoji sumnja da se zaposleni bavi nedozvoljenim aktivnostima koje mogu naneti štetu poduzeću u kojem radi, pri građanskim sporovima kao i različitim problemima poslovanja.

Takođe, sve je veća primena poligrafskog testiranja pri porodičnim problemima, bilo da se radi o predbračnim proverama, sumnjama u bračnu vernost ili ukoliko postoje sumnje u maloletničku delikvenciju, kao npr. umiešanost u kriminalne radnje, zloupotreba narkotika, alkohola i tome slično

Za uspešno poligrafsko testiranje, koje je u 97 % slučajeva verodostojno, od presudne je važnosti stručnost i iskustvo ispitivača / poligrafiste. 


Usluge poligrafskog testiranja u nasoj Agenciji poverena je najstručnijem ispitivaču Slobodanu Zečeviću koji ima više od tridesetpet godina staža i prakse u Kriminalističkoj Upravi Policije MUP Beograd, gde je radio na rešavanju najsloženijih krivičnih slučajeva a broj ispitanika, koji premašuje hiljade ispitanih lica, svrstava ga među najbolje stručnjake ne samo u Srbiji već i u Istočnoj Evropi. 

Zašto da koristite usluge Poligrafa kod nas ?

  • Naš poligrafski ispitivač je profesionalno obučen i setifikovan os strane MUP-a i sa iskustvom od tridesetpet godina rada na poligrafu u MUP-u Beograd.
  • U svom radu Detektivska agencija Seguridad koristi poligraf model 4000LX kompanije Lafayette, svetskog lidera u ovoj oblasti, verifikovan za službenu upotrebu širom sveta. 
  • Naša Detektivska agencija je zvanični član Udruženja Poligrafista Beograda.
  • Imamo specijalne ponude za posebne vrste testiranja kao i popust na veći broj testiranja, a posebna ponuda odnosi se na firme.
  • Mi garantujemo diskreciju i poverljivost.

Više o poligrafu, poligrafskom ispitivanju i testiranju, cenama usluge poligrafa i jos puno toga možete saznati na našoj web stranici koja je posvećena isključivo poligrafu i poligrafskom testiranju www.poligrafbeograd.co.rs .