• Potraga za nestalim licima
    Potraga za nestalim licima

Pronalaženje nestalih i odbeglih lica

Slučajevi nestalih osoba spadaju među najkomplikovanije kako za policijske službenike tako i za privatne istražitelje. Za njihovo rešavanje često su neophodne detaljne informacije koje se mogu prikupiti samo iz kruga najbliže rodbine i poznanika, a to zahteva i angažovanje dodatne pomoći. Zbog svog iskustva i stručnih znanja koja poseduju, privatni detektivi često učestvuju u istragama u kojima se vrši potraga za nestalim osobama.

Potraga za nestalim licima i licima koja se kriju

Slučajevi nestalih osoba veoma su raznoliki i ne moraju nužno biti uzrokovani nekom kriminalnom radnjom. Može biti reč o bekstvu od kuće, što je najčešći slučaj kada su u pitanju maloletnici, ali može se raditi i o teškom krivičnom delu poput otmice. Brzina je od izuzetne važnosti kako bi se izbegli tragični završeci. Neophodno je ispitati uobičajene dnevne navike nestale osobe, mesta na koja zalazi, kao i ljude sa kojima dolazi u kontakt, bilo poslovno ili privatno. Nije nevažno ni da li je osoba imala problema sa zakonom ili je bila uzornog ponašanja. Pomoć porodice i poznanika može biti od presudnog značaja, ali stručna pomoć policije i privatne detektivske agencije je apsolutno nužna kako bi se ovakvi slučajevi srećno priveli kraju.

Imate li potrebu pronaći neku osobu ili utvrditi ge se sada nalazi, bilo da je nestala ili se skriva od Vas zbog toga što prema Vama ima obaveze, nešto Vam duguje, prouzrokovala Vam je štetu ili Vam je dala o sebi lažne podatke, detektivska agencija Seguridad stoji Vam na usluzi.