• Provera imovine i finansijskog stanja lica
    Provera imovine i finansijskog stanja lica

Provera imovine i finansijskog stanja lica

Provera finansijskog stanja lica

Detektivska agencija Seguridad pouzdano i precizno vrši proveru finansijskog stanja fizičkih i pravnih lica bilo da je došlo do finansijskih problema i manjka sredstava ili na dodatni priliv novca.

Ukoliko imate problem da naplatite svoja potraživanja a lice koje Vam duguje novac tvrdi da nema odakle da Vam vrati novac, mi smo tu da proverom utvrdimo da li govori istinu. Ukoliko želite utvrditi činjenice o finasijama za lica za koje ste zainteresovani, detektivska agencija Seguridad Vam može pomoći da utvrdite pravo finansijsko stanje. Provere i podaci koje detektivi pribave smatraju se poslovnom tajnom.

Provera imovine

Detektivska agencija Seguridad pouzdano i precizno vrši proveru imovine fizičkih i pravnih lica.

Ukoliko imate problem da naplatite svoja potraživanja, a lice koje Vam duguje novac tvrdi da nema odakle da Vam ga vrati,možete se iznenaditi, kada proverom utvrdimo da ipak ima, ali to pokušava vešto da prikrije.

Možemo za vas tražiti i naći da li lice poseduje sredstva svojine, vozila, prihode od vanrednih poslova, bankovne račune kao i informacije o poslovnom vlasništvu. Često obavljamo pretrage imovine za advokatske kancelarije, pravna lica, kao i individualno, posebno kod brakorazvodnih parnica.

Najčešće vrste zahteva za pretragu imovine koje primamo su zahtevi vezani za slučajeve razvoda braka. Često partneri i supružnici pokušavaju da sakriju pravo činjenično stanje, i tako otuđe deo imovine od druge strane, u nastojanju da izbegnu fer poravnanje.

Kako bi saznali pravo stanje o vlasništvu nad nepokretnom i pokretnom imovinom, naša detektivska agencija Vam svakako preporučuje ovakav vid provere.