• Zastita od prisluskivanja i spijuniranja
    Zastita od prisluskivanja i spijuniranja
  • Protivprislusni pregled poslovnog prostora stana i auta
    Protivprislusni pregled poslovnog prostora stana i auta

Savetovanje u zaštiti od prisluškivanja i špijuniranja

Zabrinuti ste da li Vam neko prisluškuje mobilni telefon, da li neko sluša sve što izgovorite na radnom mestu, kod kuće, u hotelu, u automobilu, da li smatrate da je ugrožena Vaša privatnost? Uz pomoć stručnog tima Detektivske agencije Seguridad otkrićemo svu špijunsku opremu ako se nalazi u Vašem okruženju.

Prisluškivanje je jedna od najstarijih i najinteresantnijih oblasti kojom su se ljudi bavili. Čak do kraja prošlog veka uredjaji za prisluškivanje su se zasnivali na radio vezi. Prisluškivači rade na specijalnim frekvencijama.

Detektori za otkrivanje svih prislušnih uredjaja koje mi koristimo detektuju sve vrste prisluskivača koji rade na frekvencijama od 0 Hz - 6 Ghz (prostornih, telefonskih kao i softversko prisluškivanje mobilnih telefona ili ukoliko Vam neko sluša razgovore na razne načine pomoću najsavremenijih uređaja kao i bežičnih mikrokamera).

Protivprislušni pregled poslovnog prostora, stana i auta

Rizici od potencijalnog napada prisluškivanjem su ogromni, ne samo za poslovne subjekte, nego i pojedince. Svake godine firme gube milione evra zbog industrijske špijunaže i krađe intelektualnog vlasništva, a sve zbog nedostatka sigurnosnih programa i zanemarivanja protivobaveštajne zaštite.

Vaši poslovni dogovori i planovi su od vitalnog značaja za Vaš uspeh. Ako su te informacije ugrožene, mogli bi ste pretrpeti značajan finansijski gubitak, takođe važno je uzeti u obzir da bi takav sigurnosni propust mogao narušiti ugled vaše firme u očima postojećih i potencijalnih klijenata, saradnika i javnosti.

Ukoliko sumnjate da je Vaš poslovni prostor “ozvučen” detektivska agencija Seguridad nudi Vam diskretan protivprislušni pregled Vašeg prostora. Detaljno vršimo pregled i pouzdano otlanjamo sve Vaše sumnje. Cena zavisi od kvadrature, lokacije objekta i okolnosti. Objekat ili telefon mora biti u Vašem posedu.

Prilikom obavljanja protivprislušnog pregleda koristimo se najnovijim uređajima za kontrašpijunažu odnosno za otkrivanje pasivnih i aktivnih “buba” te skenerom RF spektra.

 

*Savet: Ukoliko se odlučite da koristiti naše usluge i savete prilikom kontaktiranja Agencije nemojte razgovor obavljati u prostoriji za koju sumnjate da je ozvučena odnosno preko telefona za koji sumnjate da se “prisluškuje”.