Kontakt 011 34 77 323064 400 60 95 | Glasinačka 8, Beograd

Forenzika mobilnih telefona

Jedina smo domaća kompanija koja se pored istražnih usluga i korporativne bezbednosti, za šta posedujemo Licencu MUP-a Srbije, profesionalno bavi forenzikom mobilnih telefona, sa mogućnošću uspešnog spasavanja podataka – data recovery (kontakata, fotografija, datoteka, SMSa, itd) iz svih vrsta Smartphone uređaja (iPhone i Android).

Ukoliko Vam je telefon pokvaren, oštećen ili ste izbrisali kontakte ili podatke, u većini slučajeva ćemo ih uspešno spasiti. Takođe, ako ste napravili pogrešnu sinhronizaciju sa iTunesom ili pogrešan update telefona, Vaše podatke još uvek možemo spasiti.

Spasavanje podataka sa mobilnog telefona

Usluga spasavanja podataka sa mobilnog telefona Vam može biti potrebna ukoliko ste obrisali podatke, ukoliko Vaš telefon nije moguće popraviti ili ukoliko je telefon vraćen na fabrička podešavanja.

Seguridad svojim klijentima nudi usluge spasavanja podataka sa mobilnih uređaja (Android telefona i tableta, iPhone, iPad, Windows telefona) i SIM kartica.

Brisanje svih podataka na Vašem telefonu

Kada odlučite da zamenite svoj stari mobilni telefon, morate izbrisati sve podatke na njemu. U suprotnom, Vaši lični podaci kao što su bankovni račun i lozinka, informacije o kontaktima, zapisi o ćaskanju ili druge informacije biće izloženi velikom riziku od objavljivanja.

Brišemo Vaš uređaj sa nula mogućnosti za vraćanje – Većina ljudi možda želi da trajno obriše datoteke kada izvrše „Brisanje“ na uređaju, zar ne? Međutim, sve više činjenica dokazalo je da se ove izbrisane datoteke mogu vratiti pomoću alata za forenziku mobilnih telefona. To znači da se Vaši lični podaci u starom uređaju i dalje suočavaju s visokim rizikom od obelodanjivanja čak i nakon brisanja. Ali sada možete biti sigurni nakon što mi odradimo trajno brisanje podataka. Uz ovu našu uslugu možete trajno da uklonite sve datoteke na Vašem Android ili iOS uređaju i budite sigurni da niko ne može vratiti izbrisane datoteke na bilo koji način.

Forenzika-mobilnih-telefona-Seguridad-doo-Beograd

Ukoliko Vam je potrebna forenzika mobilnog telefona, obratite nam se sa punim poverenjem. Garantujemo Vam diskretnost i privatnost.

Imamo veliko iskustvo kao i sve potrebne alate i tehnologiju

da iz Vašeg mobilnog telefona vratimo izbrisane podatke ili ih trajno izbrišemo.

Više o forenzici mobilnog telefona, načinu vraćanja izbrisanih podataka, trajnom brisanju podataka, cenama usluge forenzike možete pročitati na

www.forenzika-telefona.co.rs