Kontakt 011 34 77 323064 400 60 95 | Glasinačka 8, Beograd

Poligrafsko ispitivanje

Poligraf registruje simptome koji nastaju kao posledica promene u unutrašnjim funkcijama organizma. Poligraf aparat meri intenzitet emocija na osnovu praćenja promena disanja, pulsa, krvnog pritiska i psihogalvanskog refleksa (elektroprovodljivost kože).

Primena poligrafskog testiranja predstavlja niz kompleksnih postupaka koji uključuju postavljanje posebno odabranih pitanja, merenje psihofizioloških reakcija na ta pitanja i njihovu složenu interpretaciju čiji je cilj indirektno otkrivanje lažnih odgovora.

Kod poligrafskog ispitivanja ključni faktor je poligrafski ispitivač. Usluga poligrafskog testiranja u našoj kompaniji Seguridad poverena je Slobodanu Zečeviću koji ima više od 35 godina staža i prakse u Kriminalističkoj Upravi Policije MUP-a Beograd, gde je radio na poligrafskom ispitivanju i rešavanju najsloženijih krivičnih dela. Naš poligrafski ispitivač ima licencu za obavljanje privatnog poligrafskog testiranja.

Preduzeće za bezbednosni konsalting i korporativnu bezbednost svojim klijentima nudi uslugu profesionalnog poligrafskog ispitivanja, uz garantovanu diskretnost i privatnost.

Poligrafsko-ispitivanje-Seguridad-doo-Beograd-2019

Najčešće usluge poligrafskog ispitivanja koje pružamo su poligrafsko ispitivanje sumnje u neverstvo i preljubu, poligrafsko testiranje kandidata za posao, poligrafsko testiranje zaposlenih i poligrafsko testiranje kod sumnji na kradju i prevaru.

Poligrafsko ispitivanje sumnje u neverstvo i preljubu

Sumnja u preljubu dramatično utiče na uzajamno poverenje i odanost partnera, na osećaj iskrenosti, sigurnosti i intimnosti. U slučaju sumnje u neverstvo, posao poligrafskog ispitivača je da utvrdi činjenično stanje.

Poligrafsko ispitivanje kandidata za posao

Poligrafsko ispitivanje kandidata prilikom zapošljavanja osigurava odabir poštenih, zrelih i pouzdanih kandidata. U odnosu na druge metode provere kandidata za posao poligrafsko ispitivanje je preciznije i daje odgovore na pitanja koja Vas zanimaju.

Poligrafsko ispitivanje zaposlenih

Periodična testiranja zaposlenih prvenstveno su usmerena prema zaposlenima koji će izigrati poslodavčevo poverenje, a s druge strane imaju i efekat odvraćanja, pa će tako prestupi, koji bi inače bili počinjeni, biti unapred sprečeni.

Poligrafsko ispitivanje sumnje na kradje i prevare

U Srbiji je poslednjih godina sve veća upotreba „privatnih poligrafa“ koji koriste mahom poslodavci, roditelji i supružnici kako bi proverili istinitost tvrdnji zaposlenih, bračnog druga, dece, kako bi ustanovili neki vid prevare ili kradje. Više o poligrafskom ispitivanju, poligraf aparatu, poligrafskom ispitivaču, cenama usluge poligrafskog ispitivanja i zakazivanju možete pročitati na www.poligrafbeograd.co.rs

Ukoliko su Vam potrebne neke od usluga koje pružamo slobodno nas kontaktirajte

Seguridad uvek može pružiti odgovarajuće rešenje

za Vaš problem