Kontakt 011 34 77 323064 400 60 95 | Glasinačka 8, Beograd

Protivprislušni pregled prostora

Kao jedina profesionalna, licencirana firma od strane MUP-a za detektivske usluge i korporativnu bezbednost pružamo uslugu protivprislušnog pregleda prostora i zaštitu od prisluškivanja u Republici Srbiji. Raspolažemo posebnom profesionalnom opremom, znanjem i iskustvom neophodnim za obavljanje protivprislušnih pregleda prostorija.

Naručioci ovih usluga su uglavnom kompanije, organizacije, institucije, kao pojedinci koji žele biti sigurni da su njihove poslovne i privatne informacije sigurne.

Stručnim potivprislušnim pregledom posebnom opremom moguće je otkriti gotovo sve žične i bežične prislušne uređaje postavljene u nekom prostoru, čak i uređaje koji su trenutno van funkcije.

Protivprislusni-pregled-prostora-Seguridad-Beograd

Usluge protivprislušnog pregleda:

Protivprislušni pregled kancelarija i poslovnog prostora

Rizici od potencijalnog napada prisluškivanjem su ogromni, ne samo za poslovne subjekte, nego i pojedince. Svake godine firme i korporacije gube milione dolara zbog ekonomske i industrijske špijunaže i krađe intelektualnog vlasništva, a sve zbog nedostatka bezbednosnih programa i zanemarivanja protivšpijunske zaštite u kompanijama.

Protivprislušni pregled stanova i kuća

Da li je Vaš životni prostor ozvučen? Da li ste meta ilegalnog prisluškivanja? Pružamo profesionalne usluge otkrivanja prislušnih uređaja i skrivenih kamera privatnim licima. Otkrivamo aktivne i neaktivne odašiljače koji snimaju Vaš zvuk, a u mnogim slučajevima i video kamerice instalirane u Vašem stanu ili kući.

Protivprislušni pregled sala za sastanke

Svaka poslovna informacija je izuzetno vredna i konkurencija preduzima sve kako bi bila korak ispred Vas. Upotreba sofisticiranih uređaja za slušanje i snimanje razgovora je stvarnost koja suprotnoj strani može dati značajnu prednost na tržištu. Ukoliko smatrate da Vam možemo pomoći da osigurate bezbednost informacija tokom sastanaka obratite nam se, mi imamo rešenje za Vas.

Protivprislušni pregled automobila

Mnogi poverljivi razgovori se odvijaju u automobilu, na poslovnom putovanju i prilikom vožnje. Automobili su jedni od glavnih meta špijunaže. Lična bezbednost je takođe ugrožena ako lica prate kretanje vozila u svrhu planiranja napada. Vršimo protivprislušni pregled vozila kako bismo otkrili prislušne uređaje kao i uređaje za GPS praćenje vozila.

Protivprislušni pregled prostorija pre važnog sastanka

Pre Vašeg važnog sastanka ili konferencije, naš tim specijalnom opremom za detektovanje prislušnih uređaja i kamera pregleda sobe, zidove, podove, stropove, AV opremu, telekomunikacionu opremu, električne uređaje. Nakon protivprislušnog pregleda soba ili sala je spremna za sastanak. Takođe obezbeđujemo “tehničko nadgledanje” sastanka, odnosno zaštitu od nelegalnog prisluškivanja i snimanja tokom sastanka.

Zaštita od prisluškivanja tokom trajanja sastanka

Sastanci van sedišta firme mogu biti izloženi prisluškivanju i snimanju, kako bi se došlo do poverljivih informacija tokom sastanka. Pružamo i tehnički protivprislušni nadzor sastanka kako bismo osigurali prostor od prisluškivanja.

Više o protivprislušnom pregledu možete pročitati na web stranici www.otkrivanje-prisluskivaca.co.rs

VAŽNO:

Ukoliko imate potrebu za protivprislušnim pregledom prostorija ili zaštitom komunikacija kontaktirajte nas izvan prostora

za koji sumnjate da se prisluškuje