Kontakt 063 420 222 | Glasinačka 8, Beograd

Detektivska agencija Seguridad Beograd Zvezdara 011

Detektivska agencija Seguridad Beograd

Detektivska agencija Seguridad iz Beograda pruža sveobuhvatne istražne usluge fizičkim i pravnim licima. Naši klijenti su kompanije raznih veličina i delatnosti, advokatske kancelarije i sektor osiguranja i finansija. Saradjujemo i sa lokalnim javnim preduzećima i ustanovama, institucijama čiji je osnivač država, stečajnim upravnicima.


Uvek stavljajući potrebe naših klijenata na prvo mesto, stekli smo zavidnu reputaciju pružajući profesionalne i diskretne detektivske usluge. Detektivska agencija je osnovana 2015. godine i jedna smo od vodećih firmi u Srbiji koje pružaju detektivske usluge i sav naš posao obavlja se po najvišim standardima. Diskretnost, poverljivost i pouzdanost su ono što nas odlikuje. Imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Kombinacija dugogodišnjeg rada, iskustva i profesionalnosti preporučuje nas budućim klijentima.

Grb-Srbije

LICENCIRANA DETEKTIVSKA AGENCIJA - PRIVATNI DETEKTIV

Licencirana detektivska agencija od strane MUP-a Republike Srbije za pružanje istražnih usluga, bezbednosnog konsaltinga, korporativne bezbednosti, poligrafskog testiranja i forenzike telefona.

Ministarstvo unutrasnjih poslova Srbije 1804

Detektivska agencija Seguridad pruža detektivske usluge:

Provera vernosti partnera


Da li me vara? Pitanje je koje muči puno osoba, ali ne mora da bude tako. Ako imate sumnju da vas partner vara, obratite nam se sa punim poverenjem. Privatni detektivi agencije Seguridad specijalizovani su za otkrivanje i dokazivanje neverstva, bračne preljube i predbračnih istraga partnera.


Provera i nadzor lica


Za Vas pružamo detektivske usluge provere i nadzora ljudi i vozila u realnom vremenu u Beogradu i u svim mestima u Srbiji. To je jedan od najpouzdanijih i najefikasnijih načina da dobijete informacije o osobi koja je predmet nadzora. Validni dokazi o kretanju te osobe, mestu stanovanja, načinu života i sl.


Pronalaženje lica, adrese i imovine


Detektivska agencija Seguridad veoma je uspešna u pronalaženju i utvrđivanju adrese prebivališta i boravišta lica za koja ste po bilo kom osnovu zainteresovani da ih pronađete. U ovom delu usluga imamo iza sebe odlične rezultate u traganju za nestalim licima i adresama i imovinom.


Istrage i otkrivanje prevara


Ukoliko ste bili žrtva prevare možemo Vam pomoći u pronalaženju tog lica koje vas je prevarilo. Pomoći ćemo Vam da prikupite dovoljno dokaza i da podnesete tužbu ili prijavu nadležnim organima. Naši privatni detektivi će Vam pomoći da pronađete lice koje Vam nije blagovremeno vratilo dug i krije se od Vas.


Pronalaženje i uklanjanje prisluškivača


Sumnjate da je Vaš poslovni prostor ili stan “ozvučen” odnosno da se u njemu nalaze skriveni uređaji za tajno snimanje ili slušanje razgovora? Nudimo Vam diskretan protivprislušni pregled Vašeg prostora. Vršimo uslugu otkrivanja i uklanjanja skrivenih kamera i prisluškivača „bubica“ u kući, kancelariji ili automobilu.


Provera poslovnih partnera i zaposlenih


Za Vas obavljamo poslove prikupljanja podataka koji su direktno i indirektno u vezi sa pravnim licima i njihovim aktivnostima. Sumnjate da Vaši zaposleni, članovi uprave, poslovni partneri, konkurencija ili na neki drugi način Vama bliske osobe postupaju suprotno ugovornim obavezama? Detektivska agencija Seguridad nudi Vam mogućnost diskretnih provera.


Potraga za nestalim licima


Spremni smo da Vam pružimo svu pomoć i u slučajevima iznenadnog nestanka Vama bliske osobe. Bez obzira da li se radi o bolesnom i dementnom članu porodice, odbeglom maloletniku ili žrtvi otmice. Detektivska agencija Seguridad će odmah početi traganje za nestalom osobom.


Poligraf – poligrafsko testiranje


Detektivska agencija pruža usluge poligrafskog testiranja - ispitivanja u Beogradu. Uspešno izlazimo u susret i pomažemo svojim klijentima da dodju do istine profesionalnošću, brzinom i tačnošću informacija. Poligrafista sa iskustvom i licencom.

Digitalna forenzika mobilnih telefona i računara – Vraćanje obrisanih podataka


Najsavremenijim metodama digitalne forenzike možemo spasiti obrisane: SMS, Viber, WhatsApp, Telegram chat poruke, Kontakte, Fotografije, Audio i Video snimke, Datoteke, Facebook, Email, GPS lokacije, itd. Saznajte sve aktivnosti na telefonu i računaru.

Otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera


Pružamo usluge otkrivanja i uklanjanja špijunskih softvera iz mobilnih telefona, tableta i računara. Najsavremenije metode pronalaženja špijunskih softvera koristeći softverske metode veštačke inteligencije. Ukoliko sumnjate da Vas prisluškuju pozovite nas.Ukoliko Vaš problem prepoznajete u gore navedenim stavkama, stojimo Vam na raspolaganju, garantovana potpuna diskrecija.

Privatni detektiv - Besplatne konsultacije

DETEKTIVSKE USLUGE

Detektivske usluge

Detektivske-usluge Seguridad Beograd

Poligrafsko testiranje

Poligrafsko-testiranje-Seguridad

Forenzika mobilnih telefona

Digitalna Forenzika mobilnih telefona Seguridad

Bezbednosni konsalting

Bezbednosni-konsalting-Seguridad-doo

Protivprislušni pregled prostora

Prislusni pregled kancelarija Seguridad doo Beograd

Otkrivanje špijunskih softvera

Otkrivanje spijunskih softvera u telefonu Seguridad doo Beograd

Privatni detektiv Beograd

25 godina iskustva na raspolaganju 24 sata 7 dana u nedelji

Diskrecija i anonimnost su 100% zagarantovani

Brzo i efikasno pružamo detektivske usluge

Nudimo najviše profesionalne standarde za detektivske usluge

Licencirana detektivska agencija

Mi smo licencirana detektivska agencija sa iskusnim detektivima i širokom mrežom detektiva saradnika. Nudimo najkvalitetnije detektivske usluge u Beogradu, na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.


U našoj privatnoj istražnoj kompaniji rade bivši pripadnici policije i vojske, bivši pripadnici državne bezbednosti i obaveštajnih agencija Srbije. Nai potpuno obučeni i licencirani privatni detektivi, forenzičari, IT stručnjaci, poligrafisti koji su radili u MUP-u kao poligrafski ispitivači. Naš iskusni tim pružiće vam potrebne informacije.


Kao ozbiljna agencija održavamo dobre kontakte i sarađujemo sa privatnim detektivima i detektivskim agencijama iz zemalja u okruženju BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Mađarske, kao i Austrije, Nemačke, Švajcarske...

Seguridad-doo-o-nama

Sertifikati i licence - ISO standardi

Bonitetna ocena A+ Detektivska agencija Seguridad
Seguridad doo Beograd firma od poverenja 2020 Gold
Seguridad-sertifikat-iso-14001
Seguridad-sertifikat-iso-27001

100 % Diskretno i privatno

Seguridad d.o.o. Beograd garantuje diskretnost i tajnost podataka.

Podaci o klijentu potpuno su zaštićeni, što naručiocu usluge daje potpunu

sigurnost, bez obzira da li se radi o fizičkom ili pravnom licu.

Uvek možemo pružiti odgovarajuće rešenje za Vaš problem

Agencija od poverenja - Kontaktirajte nas

Seguridad d.o.o. Beograd

info@seguridad.rs

Ustanička 204a, Zvezdara – Beograd

O nama

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad doo Beograd pruža istražne i bezbednosne usluge pravnim i fizičkim licima, državnim institucijama i organizacijama.

Detektivska Agencija Beograd Detektivske Usluge Licencirani Privatni Detektiv Najbolji Najpovoljniji Najjeftiniji Istražitelj Blog Priče Cenovnik Cena Praćenje Neverstvo Prevara Preljuba Varanje Diskretan Nadzor Lica Kontakt Telefon Otkrivanje Narkomanije Otkrivanje Članstva u Sektama Poligrafsko Testiranje Ispitivanje Detektor Laži Potraga za Nestalim Licima Pronalaženje Lica Potraga za Licima i Stvarima Dužnik Posao Iskustva Škola Sertifikat Licenca Kragujevac Smederevo Novi Pazar Šabac Zrenjanin Pančevo Prokuplje Bor Vršac Pirot Kikinda Zaječar Požarevac Požega Loznica Sremska Mitrovica Vranje Sombor Apatin Valjevo Aleksinac Bačka Palanka Zlatibor Čačak Užice Kruševac Niš Kraljevo Jagodina Novi Sad Subotica Leskovac Velika Plana Vlasotince Gornji Milanovac Ivanjica Knjaževac Kovin Kuršumlija Lazarevac Majdanpek Mladenovac Negotin Obrenovac Paraćin Ćuprija Petrovaradin Podujevo Priboj Prijepolje Ruma Senta Srbobran Stara Pazova Surdulica Temerin Trstenik Vrnjačka Banja Futog Šid Raška Vojvodina