Kontakt 063 420 222 | Glasinačka 8, Beograd

Otkrivanje i uklanjanje špijunskih softvera iz mobilnog telefona

Otkako su se u svetu pojavili oni koji su otkrili brojne skandale prisluškivanjem telefona miliona ljudi širom planete, a i kod nas u Srbiji brojni korisnici mobilnih telefona zabrinuti su da li baš njih u ovom trenutku neko nadgleda i prisluškuje.

Svako danas može da prisluškuje svakog, jer na internet prostranstvima postoji veliki broj uputstava kako da se neko “špijunira” i kako da se naruši njegova privatnost i dođe do željenih informacija.

Zabrinuti ste da li Vam neko prisluškuje mobilni telefon, sumnjate da neko sluša sve što izgovorite na radnom mestu, kod kuće, u automobilu ili dok ste sa prijateljima ili društvom?

Otkrivanje-spy-softvera-u-mobilnom-telefonu

Da li smatrate da je ugrožena Vaša privatnost?

Softver za praćenje i nadzor mobilnih telefona je program visoke tehnologije koji omogućava da se precizno locira i u potpunosti prate sva dešavanja na target telefonu, odnosno telefonu na kojem je instaliran ovaj spy program. Aktivnosti target telefona prate se preko kontrolnog panela kojem pristup ima osoba koja prati dešavanja na target telefonu. Treba istaći da program za praćenje mobilnih telefona ne utiče na rad target telefona i nemoguće ga je otkriti jednostavnim pregledanjem telefona (ne postoji ikonica aplikacije ili fajl), jer nakon instalacije nestaje iz menija telefona.

Spijunski-softveri-Seguridad-doo-Beograd

ŠTA SE SVE MOŽE PRATITI POMOĆU ŠPIJUNSKIH SOFTVERA ZA MOBILNI TELEFON

 • AUTOMATSKO PRISLUŠKIVANJE SVIH TELEFONSKIH RAZGOVORA
 • LISTA POZIVA (call log)
 • PRAĆENJE DRUŠTVENIH MEDIJA (VIBER, WHATSAPP, SKYPE, FACEBOOK I E-MAIL)
 • PRAĆENJE SVIH DOLAZNIH I ODLAZNIH PORUKA SMS-MMS
 • SNIMANJE OKOLINE TELEFONA
 • UŽIVO SNIMANJE SLIKA/VIDEO
 • GPS PRAĆENJE TELEFONA
 • UVID U IMENIK TELEFONA
 • GALERIJA PHOTO/VIDEO
 • KEYLOGGER
 • INTERNET KONTROLA

Uz pomoć našeg programa otkrićemo da li se špijunski softver nalazi u Vašem telefonu i na taj način otkloniti ili potvrditi Vaše sumnje da Vam se telefon prisluškuje. Ukoliko ustanovimo da je instaliran spy softver na Vaš telefon, uklanjamo isti iz sistema telefona tako da odmah možete nastaviti koristiti taj telefon.

Naša firma Seguridad jedina u Srbiji poseduje program za otkrivanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telefone. Više o špijunskim softverima, otkrivanju i uklanjanju pročitajte na posebnoj stranici Otkrivanje špijunskih softvera

Ukoliko Vam je potrebna forenzika mobilnog telefona, obratite nam se sa punim poverenjem. Garantujemo Vam diskretnost i privatnost.

Imamo veliko iskustvo kao i sve potrebne alate i tehnologiju

da iz Vašeg mobilnog telefona vratimo izbrisane podatke ili ih trajno izbrišemo.

Seguridad d.o.o. Beograd

info@seguridad.rs

Ustanička 204a, Zvezdara – Beograd

O nama

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad doo Beograd pruža istražne i bezbednosne usluge pravnim i fizičkim licima, državnim institucijama i organizacijama.

Detektivska Agencija Beograd Detektivske Usluge Licencirani Privatni Detektiv Najbolji Najpovoljniji Najjeftiniji Istražitelj Blog Priče Cenovnik Cena Praćenje Neverstvo Prevara Preljuba Varanje Diskretan Nadzor Lica Kontakt Telefon Otkrivanje Narkomanije Otkrivanje Članstva u Sektama Poligrafsko Testiranje Ispitivanje Detektor Laži Potraga za Nestalim Licima Pronalaženje Lica Potraga za Licima i Stvarima Dužnik Posao Iskustva Škola Sertifikat Licenca Kragujevac Smederevo Novi Pazar Šabac Zrenjanin Pančevo Prokuplje Bor Vršac Pirot Kikinda Zaječar Požarevac Požega Loznica Sremska Mitrovica Vranje Sombor Apatin Valjevo Aleksinac Bačka Palanka Zlatibor Čačak Užice Kruševac Niš Kraljevo Jagodina Novi Sad Subotica Leskovac Velika Plana Vlasotince Gornji Milanovac Ivanjica Knjaževac Kovin Kuršumlija Lazarevac Majdanpek Mladenovac Negotin Obrenovac Paraćin Ćuprija Petrovaradin Podujevo Priboj Prijepolje Ruma Senta Srbobran Stara Pazova Surdulica Temerin Trstenik Vrnjačka Banja Futog Šid Raška Vojvodina